Urnás Temetés

hamvasztas

A hamvasztásos azaz urnás temetés egyre szélesebb körben elterjedt temetkezési forma. A hamvasztás szó eredeti latin formája „cremo”, ami annyit jelent „égetni”. A „krematórium” szavunkban felfedezhető.

Segítünk a hozzátartozóknak a búcsúszertartás teljes körű megszervezésében és ügyintézésében, hogy méltó módon köszönhessünk el elhunyt szerettünktől. Munkatársaink megszervezik az elhunyt elszállítását a krematóriumba, ahol földi maradványait elhamvasztják. Biztosítjuk a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékeket és a hamvasztó koporsót. A hamvakat rövid időn belül vissza is szállítjuk.

Lehetőséget biztosítunk úgynevezett sürgősségi szállítás megrendelésére, ami annyit jelent, hogy néhány órán belül elszállítják a holtestet és a hamvasztást követően, azonnal visszaszállítják a hamvakat.

Hamvak elhelyezésére a család több lehetőség közül választhat. Elhelyezheti temetőben vagy altemplomban az urnát, urnasírhelyekben illetve urnafülkében. Mód van arra is, hogy a hozzátartozók hazavigyék a hamvakat. Cégünk biztosítja emellett a hamvak szórását temetőben, altemplomban, hajóról és repülőről egyaránt.